In 2010 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse televisie en schreef ik dit verhaal voor hun website:

Ik ben een 27-jarige vrouw en ik ben van Libanese afkomst, en ben opgegroeid in Antwerpen, België. Ik ben ook de auteur van mijn eigen blog (waar ik niet bij ben aangesloten), het 'Poster Girl of BandanaVergelijk' en de 'Poster Boy for Bandana Vergelijk'. Mijn leven heeft veel ups en downs, maar wat mijn leven echt interessant maakt, is dat de belangrijkste dingen in mijn leven mijn eigen naam op mijn hoofd kunnen dragen. Zozeer zelfs, dat ik nog nooit in staat geweest om dit te doen op het werk, ook al werk ik voor een groot bedrijf (die ook maakt de producten die ik gebruik). Deze blog is mijn levenswerk en ik wil het delen met zoveel mogelijk mensen! En in mijn wereld heb ik de macht om dingen te veranderen.

Ik heb veel ervaring omdat ik veel van mijn eigen bandsana patronen heb gemaakt. Dus ik heb geprobeerd om zo veel als ik kan met mijn eigen patronen als ik ze hier vind. Ik vind het leuk dat ik een bandana kan maken op mijn eigen zonder de hulp van een patroon, maar je niet een goed patroon te maken met een, dus je moet je eigen te maken. En je alle bandana's zien die ik heb gemaakt in deze blogpost.

Ik ben begonnen met het maken van een nieuwe post elke dag en tot nu toe ben ik posting 2 en 5 bandana's. U de onderstaande link volgen om de berichten die ik heb gemaakt te zien. Deze bandana is geïnspireerd door het boek "Swing Around" van de boekauteur "Brianna Henson". Ik ben nog steeds bezig om erachter te komen hoe ik wil dit te maken en zoals ik heb gezegd in een paar van mijn blog berichten het patroon en de foto's zijn niet het enige wat ik gebruik voor het patroon.

Wat ik leuk vind

Mijn passie is de muziek.

Dit artikel gaat over een recente verandering in mijn bandana. Ik had eerder met behulp van de standaard "dapper" stijl bandana en de originele kleurenschema. Ik heb dit gebruikt als mijn belangrijkste bandana voor meer dan een jaar nu en was enthousiast over eindelijk een bandana die ik echt liefde en was ervan overtuigd zou me een lange tijd duren. Maar een paar weken geleden een nieuw patroon en logo werden ingevoerd om mijn online winkel en ze hadden een heel andere look aan de "dapper" stijl bandana die ik heb gebruikt. Ik heb nu mijn winkel belangrijkste bandana terug naar mijn oorspronkelijke stijl (dapper) en ik voel me beter over de verandering. Nu op naar de bandana. Het eerste probleem met een nieuw logo is dat je het moet kunnen onderscheiden van je belangrijkste bandana, zodat het kan opvallen in een menigte.

Ik ben geboren in het Verenigd Koninkrijk en woon in Nederland. Mijn blog is een verzameling van al mijn beste foto's en andere dingen die ik leuk vind.

Je me ook vinden op Facebook of Twitter, als je geïnteresseerd bent.

Ik ben blij om mijn kennis te delen met u allen die geïnteresseerd zijn in het maken van uw eigen bandana. Mijn inspiratie komt van een plaats van liefde - liefde voor de natuur. Het is niet te moeilijk om inspiratie te vinden om bandana's te maken. Als je niet in de stemming bent voor veel woorden, zal ik proberen om je een foto te maken die je aan het lachen maakt. Het is ook goed om je creativiteit onder controle te houden. Een bandana is iets wat me zo dierbaar is. Ik heb veel ervaringen die afkomstig zijn van het zijn rond mijn geliefde bandana en met deze handgemaakte een opknoping op de muur van mijn huis. Ik moet zeggen dat ik niet te veel bandana patronen om uit te kiezen op het moment, dus ik ga gewoon richten op de patronen die ik tot nu toe heb.